Zpracování projektu

Nevyznáte se v projektové dokumentaci? Nevadí projektant pro Vás představuje podporu, která spočívá mimo jiné v přípravě podkladů pro realizaci provozu pro ostatní vedoucí projektu. To vše může výrazně usnadnit práci.

Kuchyň není dána pouze dispozičním řešením, ale velkou roli hraje také správný výběr technologií a jejich skladba. Profesionální kuchyně musí splňovat kapacitní nároky, požadavky na energetickou spotřebu, ergonomii práce nebo sled operací.

Potřebujete podklady pro realizaci vašeho Provozu ?

Projekty jsou stále složitější a požadavky uživatelů i nároky na investory při přípravě a realizaci projektů stoupají. Legislativní prostředí a ekonomické podmínky se neustále mění. Mohu Vám tedy díky svým odborným znalostem a bohatým zkušenostem nabídnout služby související s projektovým řízením. Ty zahrnují celý soubor činností souvisejících s organizací, koordinací a řízením projektu ve všech jeho fázích.

KLÍČOVÉ ČINNOSTI:

Projektový management

  • Nastavení parametrů a cílů projektu (kvalita, náklady, čas) a jejich kontrola
  • Organizace výběru účastníků projektu v oblasti gastro
  • Zpracování cenové nabídky a příprava podkladů pro stavební činnost
  • Dokumentace projektové studie a ukončení projektu

 

Management nákladů

  • Prověření termínové realizovatelnosti investičního záměru
  • Odhady a propočty nákladů, sestavení rozpočtu gastro projektu
  • Vyhodnocování rizik souvisejících se změnami – návrhy opatření

 

Monitoring a supervize projektů

  • Nezávislý dohled a kontrola – dohled nad průběhem projektů nastavený v potřebném rozsahu a intenzitě – projektový dozor

 

Řízení výstavby

  • Zajištění flexibilních dodávek v oboru gastro a VZT pro stavbu s optimálními finančními náklady, záruka transparentnosti těchto nákladů a často značné míry úspor v době realizace

 

Projektový dozor

  • Řízení úprav sanovaných prostor dle představ investora, sestavení harmonogramu, definice kvalitativních standardů, příprava či kontrola projektové dokumentace, zajištění či podpora při vyřizování úředních povolení, zastoupení klienta při vyřizovaní v oblasti Hygieny veřejného stravování – studie / TZ dispozic gastro dle HACCP a PBŘ / TZ povolení gastro

 

Odborné poradenství

  • Komplexní odborné a nezávislé poradenství při realizaci projektů, pomoc při provedení studie proveditelnosti (feasibility study), nezávislá kontrola a dohled nad projektem