Zpracování projektu
Nevyznáte se v projektové dokumentaci? Nevadí projektant pro Vás představuje podporu, která spočívá mimo jiné v přípravě podkladů pro realizaci provozu pro ostatní vedoucí projektu. To vše může výrazně usnadnit práci.
Kuchyň není dána pouze dispozičním řešením, ale velkou roli hraje také správný výběr technologií a jejich skladba. Profesionální kuchyně musí splňovat kapacitní nároky, požadavky na energetickou spotřebu, ergonomii práce nebo sled operací.
Potřebujete podklady pro realizaci vašeho Provozu ?
Projekty jsou stále složitější a požadavky uživatelů i nároky na investory při přípravě a realizaci projektů stoupají. Legislativní prostředí a ekonomické podmínky se neustále mění. Mohu Vám tedy díky svým odborným znalostem a bohatým zkušenostem nabídnout služby související s projektovým řízením. Ty zahrnují celý soubor činností souvisejících s organizací, koordinací a řízením projektu ve všech jeho fázích.
KLÍČOVÉ ČINNOSTI:
Projektový management
- Nastavení parametrů a cílů projektu (kvalita, náklady, čas) a jejich kontrola
- Organizace výběru účastníků projektu v oblasti gastro
- Zpracování cenové nabídky a příprava podkladů pro stavební činnost
- Dokumentace projektové studie a ukončení projektu
Management nákladů
- Prověření termínové realizovatelnosti investičního záměru
- Odhady a propočty nákladů, sestavení rozpočtu gastro projektu
- Vyhodnocování rizik souvisejících se změnami – návrhy opatření
Monitoring a supervize projektů
- Nezávislý dohled a kontrola – dohled nad průběhem projektů nastavený v potřebném rozsahu a intenzitě – projektový dozor
Řízení výstavby
- Zajištění flexibilních dodávek v oboru gastro a VZT pro stavbu s optimálními finančními náklady, záruka transparentnosti těchto nákladů a často značné míry úspor v době realizace
Projektový dozor
- Řízení úprav sanovaných prostor dle představ investora, sestavení harmonogramu, definice kvalitativních standardů, příprava či kontrola projektové dokumentace, zajištění či podpora při vyřizování úředních povolení, zastoupení klienta při vyřizovaní v oblasti Hygieny veřejného stravování – studie / TZ dispozic gastro dle HACCP a PBŘ / TZ povolení gastro
Odborné poradenství
- Komplexní odborné a nezávislé poradenství při realizaci projektů, pomoc při provedení studie proveditelnosti (feasibility study), nezávislá kontrola a dohled nad projektem